FOREVER MYLLYPURO

Päivitetty 4.8.2021

 

Tiedoksi jäsenillemme selvityksemme Covid-19 -epidemian leviämisen estämiseksi!

 

 

Toimimme tiloissamme päivittäin epidemiatilanteen hillitsemiseksi ja haluamme tarjota turvallisen ympäristön harjoitella. Huomioithan edelleen seuraavat toimenpiteet tämän mahdollistamiseksi:


Turvallisuus tiloissamme
Aikuisten joukkueharrastamisen pysähdyttyä on Arena Centerissä varmasti vähemmän käyttäjiä, kuin normaalisti. Muistathan silti nämä asiat:

 

  • Käytäthän maskia Arena Centerin yleisissä tiloissa, mikäli kasvomaskin käyttöön ei ole terveydellistä syytä.

  • Vältäthän pukuhuoneiden käyttöä aina kun se on mahdollista. Klubilla on lukittavia kaappeja, joita voit käyttää harjoittelun aikaiseen tavaroiden säilyttämiseen.

  • Pesethän kätesi mennessä ja tullessa.

  • Jos olet terve ja hyvinvoiva, olet tervetullut treenaamaan klubille. Mikäli olet sairas tai ollut sairaana, pysythän kotona THL:n ohjeiden mukaisesti.

 

Turvallisuus kuntosalilla
Etätyö ja muut tämän vuoden poikkeusoloista johtuvat muutokset ovat jakaneet kuntosalin käyttöastetta pitkin päivää tasaisemmin, kuin aiemmin. Meillä ei myöskään ole lähellekään niin paljon asiakkaita, kuin oli vuosi sitten, joten harjoittelu on paljon totuttua väljempää. Muistathan silti nämä asiat:

 

  • Pidäthän turvavälin muihin liikkujiin. Valitse laite, jossa ei ole muita lähellä.

  • Huolehdithan käsien pesusta ennen ja jälkeen treenin.

 

Turvallisuus ryhmäliikunnassa
Olemme rajoittaneet asiakasmäärää ryhmäliikunnassa keväästä alkaen. Tunneillemme otetaan alle 50% sen kokonaiskapasiteetista. Monilla tunneilla tilaa on huomattavasti tavallista enemmän, joten turvavälien säilyttäminen on vain itsestä kiinni. Ohjaajamme auttavat tässä mielellään.

 

  • Pidäthän turvavälin muihin liikkujiin.

  • Putsaathan käyttämäsi välineet käytön jälkeen (ryhmäliikuntatiloissamme on tähän desinfiointipisteitä)

  • Valitsethan mahdollisuuksien mukaan tunteja, joissa kävijämäärä on vähäisempi. Henkilökuntamme auttaa tässä mielellään.

  • Annathan edellisen tunnin käyttäjien suorittaa putsauksen rauhassa ja siirry vasta ohjaajien kehotuksesta tuntisi tilaan.  

 

Kiitos teille, että olette noudattaneet varovaisuutta harjoitellessanne meillä. Meille teidän turvallisuus ja hyvinvointi on tärkeintä. Ilman teitä ei myöskään olisi meitä. Arvostamme suuresti, että olette marssineet rinnallamme näinä vaikeina aikoina. Yhdessä me selviämme tästä. Treenataan fiksusti ja muut huomioiden. Pidetään hymy huulessa ja itsemme kunnossa.

Liikunnallisin terveisin,

Forever Myllypuron henkilökunta

Erityisjärjestelyt Forever Myllypurossa