Apua korttivalintaan

 

Kauppa - Näin käytännössä

  • Kaupan yläosassa voit etsiä tuotteita tuoteryhmittäin (alasvetovalikko). 

  • Voit hakea etsimääsi tuotetta myös tekstihaulla esim. "kuntosali". Näin saat tulokset kaikista kuntosalin sisältävistä korteista. 

  • Voit myös etsiä tietyn hintaista tuotetta asettamalla hintarajat.

 

 

Henkilökohtainen palvelu – Apu valintaan

Etkö löydä verkkokaupastamme sinulle sopivaa tuotetta tai haluatko katsoa yhdessä ammattilaisen kanssa, mikä sinulle sopisi parhaiten? Autamme mielellämme ja tähän me varaamme yhdessä keskuksesta sinulle sopivan tapaamisajan (kesto n. 25min), jonka aikana esittelemme tilat, käymme läpi meidän tuotteet sekä teemme tarjouksen sinulle sopivimmista tuotteista.

Varaa tapaaminen täältä.

 

Yleistä korteista

Laskutusjaksomme on 4 viikkoa (eräpäivät aina 4vko välein maanantaina). Kortin voi aloittaa koska tahansa. Aloituskausi (lasketaan keskuksessa) ja mahdollisesti aluksi ylimaksettu summa hyvitetään asiakkaan ensimmäisessä laskussa.

 

Jäsenyys

Meillä jäsenyys on aina vapaaehtoinen eikä tarkoita tarkoita liikuntaa. Voit siis liikkua meillä millä tahansa kortilla olemalla jäsen tai olematta jäsen. Osa jäseneduista edellyttää vähintään toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen laatimista.

Jäsenyys maksaa 40€/ kalenterivuosi (1.1. – 31.12.). Voit myös valita jäsenhintaisen tuotteen verkkokaupasta ilman jäsenyyttä ja hoitaa jäsenmaksun kuntokeskuksessa. Jäsenedut saat käyttöösi vasta, kun jäsenmaksu on suoritettu.

Tällä hetkellä voimassa olevat jäsenedut 40€ vuosimaksulla löydät täältä

 

Sisältö

Valittavanasi on kuntosali tai jumpat tai näiden kahden yhdistelmä. Mikäli ostat kortillesi vain yhden tuotteen, voit koska tahansa lisätä palvelukokonaisuuteesi myös toisen tuotteen.

 

Kellonaika

Kuntoklubilla on myynnissä myös kellonajalla rajoitettuja edullisempia kortteja. Verkkokaupan tuotteet ovat voimassa kaikkina kuntoklubin (sekä hallin) aukioloaikojen puitteissa. Edullisempia päiväkortteja on kaksi (2) erilaista: Arkipäiväkortti joka toimii maanantaista perjantaihin ennen klo 15.00 sekä Viikkopäiväkortti, joka toimii joka päivä ennen klo 15.00 (sisään tultava viimeistään 14.59 ja poistuttava viimeistään, kun halli sulkeutuu).

 

Pituus

Viimeinen valinta on kortin pituus. Meillä voit sitoutua, jos niin haluat tai liikkua mm. toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, jonka voit koska tahansa irtisanoa 1kk irtisanomisajalla. Määräaikainen sopimus jatkuu aina sopimuskauden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana samalla edullisella hinnalla (mahdolliset hinnankorotukset astuvat määräaikaisissa sopimuksissa voimaan vasta määräajan jälkeen).

 

Lisätietoa ehdoistamme täältä

Sopimusehdot Forever Myllypuro

Maksu- ja toimitusehdot Forever Myllypuro

 

Muista, että me autamme mielellämme sinua valinnassa.

Aukioloajat