MEILLÄ ONNISTUT

Ryhmäliikuntatunnit ovat helppo tapa kehittää niin kehon lihaskuntoa ja -kestävyyttä sekä vahvistaa sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa. Rautaisten ammattilaistemme tunneilla liikut tehokkaasti ja turvallisesti. 

 

Kysy henkilökunnaltamme rohkeasti apua tuntien valitsemiseen liittyen. Autamme mielellämme. 

 

Lihaskuntotunnit

BodyPump(LesMills) - Lihaskuntoliikkeet tehdään kannustavan musiikin tahdissa levytankoa,käsipainoja ja koko omaa kehoa apuna käyttäen. Retro = tehdään vanhoja ohjelmia!

 

Morning Workout - Helppo aamun lihaskuntotreeni ja lopuksi palauttavat venyttelyt.

 

Muokkaus - Lihaskunto- ja aerobisia liikkeitä vaihdellen raskas koko kehon kuntoa kehittävä tunti.

 

Perfect Body - Lyhyen helpon alkulämmittelyn jälkeen tehdään lihaskunto-osuudet patteriharjoituksena. Pattereiden liikkeet valitaan siten, että mahdollisimman suuri veren virtaus kehon eri osiin saavutetaan. 

 

Maratonmuokkaus - Lihaskunto- ja aerobisia liikkeitä vaihdellen erittäin haastava tunti koko keholle.

 

Tabata -  Kova intervalli-tunti. Tunnilla tehdään yhtä liikettä täydellä teholla 8x20sekuntia, 10 sekuntin palautuksin.

 

Kehonhallintatunnit

Fysiopallojumppa - Tehokkaasti koko vartaloa ja erityisesti keskivartalon lihaksia kuormittava tunti, jossa käytetään apuna suurta fysiopalloa.

 

Jooga - Mieltä ja kehoa tasapainottava joogatunti sopii niin aloittelijalle kuin kokeneellekin joogille. Kaikki asanaharjoitukset tehdään lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Tule rentoutumaan ja huomaa kuinka venyvyytesi ja ryhtisi löytyy uudelleen vain ” irti päästämällä”. Pukeudu lämpimästi.

 

Pilates- Kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa tehokkaasti. Kohentaa ja ylläpitää ryhtiä sekä edistää selän terveyttä. Pukeudu lämpimästi.

 

Core-Fysiopallojumppa - Fysiopalloa apuna käyttäen tehtävä kokonaisvaltainen keskivartalotunti.

 

Core-Venyttely - Yhdistelmänä aluksi kehonhallinnan harjoittelua sekä venyttelyä. Venyttely - Venyttelyä eri tekniikoita käyttäen. Pukeudu lämpimästi. 

 

Sisäpyöräily

Pyöräily perus - Loistava peruskuntoharjoitus. Jokaista kahta työosuutta seuraa aina 1 palautus.

 

Pyöräily Teho 1- Tunti vaatii voimaa ja kestävyyttä. Teknisesti haastava ja monipuolinen tunti. Pidemmät työosuudet ja lyhyemmät palautukset.

 

Pyöräily Teho 2- Haastavin tunti kovaa treeniä etsiville. Kovastakin tunnista saa kevyen pienellä vastuksella, mutta onko sinusta ottamaan haaste vastaan?

 

Koreografiset ja haastavat tunnit

Piloxing - Piloxing® on saanut inspiraation pilateksen, tanssin ja nyrkkeilyn liikkeistä (pilates & boxing = piloxing).Tunti kehittää erityisesti tasapainoa ja kehonhallintaa.

 

Dance - Hauska, kaikille soveltuva helppo tanssitunti jossa kokeillaan eri tanssityylejä.

 

 

 

(lue lisää vapaaehtoisesta jäsenyydestä täältä)

 

 

Ryhmäliikunnan tunnit