Ravintovalmennuksen avulla pääset tavoitteisiisi

Säännöllisen kuntoilun ja kunnon yöunien lisäksi terveellisempään syömiseen kannattaa kiinnittää huomiota. Ravintovalmennuksen avulla saat vinkkejä arjen ruokailuihin ja painonhallintaan. Tavoitteesi mukaan teemme sinulle yksilöllisen suunnitelman.

 

Tavoitteita voivat olla esimerkiksi, että haluat säilyttää nykyisen painosi, tiputtaa painoa hieman tai tarvitset yleisesti vinkkejä, miten syödä paremmin. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, me autamme!

 

Miksi ravintovalmennukseen?

Yhdessä säännöllisen kuntoilun kanssa ravintovalmennus voi olla ratkaisu moniin terveydellisiin pulmiin: Onko olosi jatkuvasti väsynyt? Kärsitkö vatsavaivoista tai kamppailetko painonhallinnan kanssa? Oikeanlaisella ruokavaliolla on suuri vaikutus kehon ja mielen hyvinvointiin.

Ravintovalmennuksen tarkoituksena on selvittää, onko arjen ruokailutottumuksissasi jotain parannettavaa ja etsiä sinulle sopiva ruokavalio. Ravintovalmentajan tuella pääset helposti alkuun oikeiden valintojen tekemisessä.

 

Tavoitteenasi saattaa olla esimerkiksi painonpudotus tai oman jaksamisen parantaminen. Ruokavalioon panostaminen kannattaa, sillä se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiisi.

 

Ravintovalmennus voi sopia hyvin myös silloin, kun olet aloittamassa kuntoilua uudestaan. Näin saat samalla kertaa hyvät vinkit niin liikuntaan kuin syömiseen.

 

Ravintovalmennuksen avulla voit löytää ratkaisun:

  • Parempaan vatsan toimintaan

  • Yleisesti lisää energisyyttä

  • Painonhallintaan

  • Terveempään ihoon

  • Kohonneen verenpaineen ongelmiin

 

Hyvä ruokavalio on monipuolinen sekä yksilöllinen

Monipuolisuus on yksi terveellisen ruokavalion kulmakivistä. Huomioimme myös yksilölliset taustatekijäsi, kuten mahdolliset herkkyydet, allergiat ja sairaudet. Myös omilla tavoitteillasi on suuri merkitys ruokavalion suunnittelussa.

Meillä on erityisesti osaamista treenaamisen ja oikean ruokailun yhdistämisestä! Ota siis rohkeasti yhteyttä ja luodaan yhdessä sinulle sopiva suunnitelma, jolla onnistut!

 

 

 

 

 

 

Ravintovalmentajanmme Niina esittäytyy

Olen ravitsemus- ja hyvinvointiasioista kokonaisvaltaisesti kiinnostunut ravinto- ja hyvinvointivalmentaja. Koulutustaustani on monipuolinen; olen sekä ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja että kauppatieteiden maisteri.

Minulle työssäni tärkeintä on auttaa asiakasta voimaan hyvin arjessaan, sekä tarjota työkalut uuden, paremman elämäntyylin itsenäiseen ylläpitämiseen. Elämäntapamuutoksen yhteydessä ei mielestäni yksilöllisyyttä voi korostaa liikaa -  se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Siksi suunnittelemmekin yhdessä juuri Sinulle sopivat ratkaisut.

Monipuolisen ravinnon, riittävän levon ja sosiaalisten suhteiden vaalimisen lisäksi pidän huolta kunnostani mm. kuntosali – ja kehonpainoharjoittelulla sekä joogalla.

 

niina@foreverclubs.fi

 

Hinnasto                                                

2x Ravintovalmennustapaaminen 180€

4x Ravintovalmennustapaaminen  366€

Molemmat paketit sisältävät kokonaisvaltaisen kartoituksen nykytilanteesta, tilanteen kehittymisen seurannan, elintapapäiväkirjan analyysin ja suositukset jatkoon. 

 

Kysy myös edullisia ravintovalmennuspaketteja suoraan Niinalta tai osoitteesta info@foreverclubs.fi.

Ravintovalmennuspakettien maksut voidaan jakaa kuukausittaisiin eriin. 

 

 

RAVINTOVALMENNUS