SIMO KLUBIJOHTAJA

Vuonna 2003 taloon tullut joka paikan höylä sekä fysioterapeutti, jolta voit kysyä mitä tahansa; oveni on aina auki. Laskutuksen sekä muiden interwebiin liittyvien tehtävien lisäksi vedän jumppaa, jotta kunto ei ihan pääsisi romahtamaan. Koulutukseni ansiosta nautin muiden rääkkäämisestä.

Joskus saatat nähdä minut myös salin puolella ja jos näytän eksyneeltä, pyydän palauttamaan minut toimistooni joka sijaitsee vastaanottoamme vastapäätä.

Päivääni piristää, kun sekä sisään että pois lähtiessäsi moikkaat, jos et juttelemaan ehdi jäädä.

Mukavia ja tehokkaita treenejä toivottelen!

simo@foreverclubs.fi

JUSSI FYSIOTERAPEUTTI

Hei, olen Jussi Markkanen ja toimin fysioterapeuttina Forever Myllypurossa. Vapaa-ajallani teen Crossfit –valmennuksia ja muutenkin salitreeni on lähellä sydäntä sekä pyöräilen paljon. Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2021 ja oma mielenkiinto on tuki- ja liikuntaelimistön tukemisessa eri fysioterapeuttisin keinoin. Kokemusta minulla on ortopedisestä fysioterapiasta, sydän- ja hengityselimistön fysioterapiasta sekä erilaisista kuntoutusryhmien ohjauksista. Kehitän jatkuvasti taitojani erilaisilla lisäkoulutuksilla.

 

Olen helposti lähestyttävä, joten nykäise vaan hihasta tai laita postia. Etsitään yhdessä sinulle parhaat keinot, oli sitten tavoitteesi toimintakyvyn parantaminen, kipujen lievitys, painonhallinta tai lihasmassan kasvattaminen. 

jussi@foreverclubs.fi

HENRI R. HIEROJA

Olen Savonlinnasta Helsinkiin muuttanut koulutettu hieroja. Valmistuin hierojaksi 2016. Olen erikoistunut klassiseen hierontaan ja urheilijan lihashuoltoon. Harrastan itse kuntosalia ja senkin vuoksi minulla on suuri kiinnostus lihashuoltoon sekä kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvointiin. Nykäise hihasta tai soita, niin katsotaan sinulle paras tapa hoitaa kroppa kuntoon.

henrihieroja@foreverclubs.fi

NIINA RAVINTOVALMENTAJA

Olen ravitsemus- ja hyvinvointiasioista kokonaisvaltaisesti kiinnostunut ravinto- ja hyvinvointivalmentaja. Koulutustaustani on monipuolinen; olen sekä ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja että kauppatieteiden maisteri.

Minulle työssäni tärkeintä on auttaa asiakasta voimaan hyvin arjessaan, sekä tarjota työkalut uuden, paremman elämäntyylin itsenäiseen ylläpitämiseen. Elämäntapamuutoksen yhteydessä ei mielestäni yksilöllisyyttä voi korostaa liikaa -  se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Siksi suunnittelemmekin yhdessä juuri Sinulle sopivat ratkaisut.

Monipuolisen ravinnon, riittävän levon ja sosiaalisten suhteiden vaalimisen lisäksi pidän huolta kunnostani mm. kuntosali – ja kehonpainoharjoittelulla sekä joogalla.

niina@foreverclubs.fi

JESSE ASIAKASPALVELU

Hei vain!

Nimeni on Jesse Hyypiä ja toimin Forever Myllypurossa asiakaspalvelijana. Tämän lisäksi pidän huolta siisteydestä, jotta kaikilla olisi mukavaa ja viihtyisää treenata.

Olen energinen ilopilleri ja olenkin koko ajan juoksemassa salia ympäri katselemassa että kaikki on kunnossa. Minut saa toki pysäyttää, jos on kysyttävää tai muuten vain asiaa.

Mahtavaa treeniä kaikille. Sali on terapiaa!

jesse@foreverclubs.fi

EMILIA ASIAKASPALVELU

Moikka, olen Emilia ja toimin täällä toisena asiakaspalvelijana. Aloitin työt Foreverillä syksyllä 2021. Huolehdin, että sali pysyy siistinä ja autan vastaamaan just sun kysymyksiin saliin liittyen. Mulle saa ja pitää tulla sanomaan, jos on joku salin siisteyteen tai muihin sali asioihin liittyvä kysymys tai huomio.

emilia@foreverclubs.fi

SIIRI ASIAKASPALVELU

Moi! Olen Siiri ja toimin täällä Forever Myllypurossa asiakaspalvelijana. Olen sosiaalinen ja pidän monipuolisesta liikunnasta! Jos sinulla tulee jotain kerrottavaa tai kysyttävää, voit aina kääntyä puoleeni. Autan ja opastan mielelläni asioissa, jotka askarruttavat teitä. Ystävällisin terveisin Siiri.

siiri@foreverclubs.fi

SENNI ASIAKASPALVELU

Moi! Olen Senni ja olen täällä Foreverissa asiakaspalvelijana. Olen sporttinen ja postiivinen sekä autan kaikkia mielelläni kaikenlaisissa asioissa. Pidän myös huolta, että sali pysyy siistinä jotta kaikkien olisi mukava treenata täällä!

senni@foreverclubs.fi