SIMO KLUBIJOHTAJA

Vuonna 2003 taloon tullut joka paikan höylä sekä fysioterapeutti, jolta voit kysyä mitä tahansa; oveni on aina auki. Laskutuksen sekä muiden interwebiin liittyvien tehtävien lisäksi vedän jumppaa, jotta kunto ei ihan pääsisi romahtamaan. Koulutukseni ansiosta nautin muiden rääkkäämisestä.

Joskus saatat nähdä minut myös salin puolella ja jos näytän eksyneeltä, pyydän palauttamaan minut toimistooni joka sijaitsee vastaanottoamme vastapäätä.

Päivääni piristää, kun sekä sisään että pois lähtiessäsi moikkaat, jos et juttelemaan ehdi jäädä.

Mukavia ja tehokkaita treenejä toivottelen!

simo@foreverclubs.fi

HENRI FYSIOTERAPEUTTI

Olen fysioterapeutti Henri Nieminen ja aloittanut Myllypuron Foreverilla alkuvuodesta 2018. Sitä ennen olen työskennellyt tiiviisti tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa. Työssäni keskityn liikkeeseen ja liikkeen hallintaan.  Suosin aktiivista fysioterapiaa. Asiakaskuntani on kouluikäisistä ikääntyneisiin.

Ammattitaitoani pyrin kehittämään käymällä säännöllisesti lisäkoulutuksissa. Näistä viimeisimpänä mm. fascia-koulutukset, sekä laajempi TULE-vaivojen koulutuskokonaisuus. Pyrin kohtaamaan asiakkaan aina kokonaisuutena ja löytämään juuri ne sinulle sopivat keinot tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Vapaa-aikani vietän eri liikuntamuotojen parissa. Minut voikin suurella todennäköisyydellä löytää salin puolelta treenailemasta. Tule rohkeasti juttelemaan!

henri@foreverclubs.fi

HENRI R. HIEROJA

Olen Savonlinnasta Helsinkiin muuttanut koulutettu hieroja. Valmistuin hierojaksi 2016. Olen erikoistunut klassiseen hierontaan ja urheilijan lihashuoltoon. Harrastan itse kuntosalia ja senkin vuoksi minulla on suuri kiinnostus lihashuoltoon sekä kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvointiin. Nykäise hihasta tai soita, niin katsotaan sinulle paras tapa hoitaa kroppa kuntoon.

henrihieroja@foreverclubs.fi

NIINA RAVINTOVALMENTAJA

Olen ravitsemus- ja hyvinvointiasioista kokonaisvaltaisesti kiinnostunut ravinto- ja hyvinvointivalmentaja. Koulutustaustani on monipuolinen; olen sekä ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja että kauppatieteiden maisteri.

Minulle työssäni tärkeintä on auttaa asiakasta voimaan hyvin arjessaan, sekä tarjota työkalut uuden, paremman elämäntyylin itsenäiseen ylläpitämiseen. Elämäntapamuutoksen yhteydessä ei mielestäni yksilöllisyyttä voi korostaa liikaa -  se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Siksi suunnittelemmekin yhdessä juuri Sinulle sopivat ratkaisut.

Monipuolisen ravinnon, riittävän levon ja sosiaalisten suhteiden vaalimisen lisäksi pidän huolta kunnostani mm. kuntosali – ja kehonpainoharjoittelulla sekä joogalla.

niina@foreverclubs.fi

JESSE ASIAKASPALVELU

Hei vain!

Nimeni on Jesse Hyypiä ja toimin Forever Myllypurossa asiakaspalvelijana. Tämän lisäksi pidän huolta siisteydestä, jotta kaikilla olisi mukavaa ja viihtyisää treenata.

Olen energinen ilopilleri ja olenkin koko ajan juoksemassa salia ympäri katselemassa että kaikki on kunnossa. Minut saa toki pysäyttää, jos on kysyttävää tai muuten vain asiaa.

Mahtavaa treeniä kaikille. Sali on terapiaa!

jesse@foreverclubs.fi

EMILIA ASIAKASPALVELU

Moikka, olen Emilia ja toimin täällä toisena asiakaspalvelijana. Aloitin työt Foreverillä syksyllä 2021. Huolehdin, että sali pysyy siistinä ja autan vastaamaan just sun kysymyksiin saliin liittyen. Mulle saa ja pitää tulla sanomaan, jos on joku salin siisteyteen tai muihin sali asioihin liittyvä kysymys tai huomio.

emilia@foreverclubs.fi

SIIRI ASIAKASPALVELU

Moi! Olen Siiri ja toimin täällä Forever Myllypurossa asiakaspalvelijana. Olen sosiaalinen ja pidän monipuolisesta liikunnasta! Jos sinulla tulee jotain kerrottavaa tai kysyttävää, voit aina kääntyä puoleeni. Autan ja opastan mielelläni asioissa, jotka askarruttavat teitä. Ystävällisin terveisin Siiri.

siiri@foreverclubs.fi